OM OS

BizzCONIA GROUP

corpo

BizzCONIA GROUP | Vi hjælper vores klienter med deres salgs- og marketingbehov via vores fantastiske konsulent hus

Vi er en konsulentvirksomhed som har eksisteret siden 2016 og har specialiseret os inden for Salgs- & Forretningsudvikling, Telemarketing, Leadgenerering og Branding. Vi er et team bestående af over 30 konsulenter, og har i dag lokation i Tyrkiet med afdelinger i byerne Istanbul, Alanya og Konya. Vi går op i ærlighed og åbenhed i vores arbejdsmetoder, og samarbejder hellere med vores kunder fremfor et kunde-leverandør forhold. Det betyder at vi tror på, at de bedste resultater skabes i det tætte samarbejde og med en to-parts involvering.

Vi har et energisk hold af dygtige medarbejdere med forskellige baggrund & egenskaber, fordi vi tror på, at diversitet skaber resultater og styrker vores faglighed til gavn for vores klienter

VORES LØSNINGER

SALGS- & FORRETNINGS UDVIKLING

Via vores konsulenthus tilbyder vi konsulent tjenester inden for strategiudvikling af salg og marketing samt giver rådgivning inden for koncept & forretningsudvikling. Desuden tilbyder vi aktivt support inden for Channel Sales Development.

TELEMARKETING

Vi assistere vores kunder med deres salg og marketings implementering gennem vores salgshus. Vi har ekspertise især inden for telesalg, leadkvalificering, markedsundersøgelser og mødebooking. Udover dansk taler vores telemarketing-team også engelsk, svensk og tysk som modersmål.

MARKETING-KAMPAGNER

Vi tilbyder assistance inden for planlægning og implementering af marketingkampagner som Outdoor Marketing, Channel Marketing, Digital Marketing, Social Media & Brand Development. Vi afslutter altid vores kampagner med en analyse af effekten samt konverteringen.

BizzCONIA GROUP| Vi hjælper vores klienter med deres salgs- og marketingbehov via vores konsulent hus. Vi har ekspertise inden for Salg & Marketing, Business Development, Telemarketing, Markedsanalyse og Leadgenerering.

Org. No: TR469057847

KONYA| afdeling

Kule Plaza
Kule Cd. 2
42000 Selcuklu / Konya

ALANYA| afdeling

Lale Tokus Plaza
Halimaga Cd. 3
07400 Alanya / Antalya

ISTANBUL| afdeling

Honeycomb Plaza
Atakan Sk. 7
34360 Mecidiyeköy / Istanbul

©2020 BizzCONIA Group

KØBENHAVN|

Regus Offices
Automatikvej 1
2860 Søborg

KONTAKT OS|

info@bizzconia.com
+45 88 82 03 70

©2020 BizzCONIA Group

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com