Dansk talende job i Tyrkiet – Marketingkonsulent

Dansk talende job i Tyrkiet – Marketingkonsulent

by

Istanbul, Alanya, Konya

Marketingkonsulent

OM JOBBET:

Arbejdspladsens beliggenhed er i Tyrkiet, og man bliver dermed ansat i en tyrkisk virksomhed med lokation i en af vores 3 afdelinger. Vi har eksisteret siden 2017, og som i dag består af et team på 20 konsulenter fordelt på vores afdelinger.

Man kontakter telefonisk private eller erhvervs kunder i Danmark, hvor man udfører udgående marketings opkald på vegne af vores danske klienter. Vores klienters brancher er meget forskelligartede, og derfor vil dit arbejde variere meget alt efter din profil & kampagnen du vil starte på. Derfor vil den specifikke klient-kampagne besluttes efter en jobsamtale. Som en del af vores salgs- & marketings team kommer du til at repræsentere nogle af Danmarks stærkeste brands som er en del af vores kundeportefølje.

Vores virksomhed er i vækst, og derfor er der også på kort sigt gode muligheder for at stige i organisationen. Man starter ofte som kundeservice/marketing medarbejder, og derefter arbejder man sig på kort tid frem til andre roller med større ansvar i virksomheden.

 • Fuldtids stilling med tyrkisk ansættelseskontrakt
 • Høj lønsats ift. lokale standarder med fast løn + provision u. loft.
 • Arbejdstiderne er man-tors kl. 9:00-18:00 & fredag 9:00-17:00
 • Gode fremtidige karrieremuligheder i organisationen
 • Ansættelse vil ske efter aftale – september/oktober 2021
 • Vi søger 4 personer i alt – derfor er der mulighed for at hive en kammerat med sig

DIN PROFIL:

 • Du taler flydende dansk
 • Du har allerede bopæl i Tyrkiet eller ønsker at bo i Tyrkiet i en kort eller længerevarende periode (minimum 6 måneder, men gerne permanent)
 • Erfaring er en fordel, men ikke et krav
Lyder dette som jobbet for dig?

Så send dit CV! Beskriv kort din nuværende situation og hvilken af vores lokationer du er interesseret i.

Ansøgningsfrist: 15. september 2021

Vi modtager og vurderer løbende ansøgninger, og kontakter udvalgte kandidater til en indledende telefonisk samtale med fokus på at lære hinanden at kende, og dernæst udvælger kandidatter til en jobsamtale i Tyrkiet.


BizzCONIA Sales Marketing Group | Vi er en dansk-talende tyrkisk virksomhed, som hjælper vores klienter med deres salgs- og marketingbehov hvor vi telefonisk markedsfører deres produkter via vores konsulenter. Vi har ekspertise inden for Salg & Marketing, Business Development, Telemarketing, Markedsanalyse og Leadgenerering. Vi har eksisteret siden 2017 i Tyrkiet og har i dag kontorer i byerne Konya, Alanya & Istanbul.

For at ansøge til dette job send dine informationer til job@bizzconia.com

  Etiam magna arcu, ullamcorper ut pulvinar et, ornare sit amet ligula. Aliquam vitae bibendum lorem. Cras id dui lectus. Pellentesque nec felis tristique urna lacinia sollicitudin ac ac ex. Maecenas mattis faucibus condimentum. Curabitur imperdiet felis at est posuere bibendum. Sed quis nulla tellus.

  ADDRESS

  63739 street lorem ipsum City, Country

  PHONE

  +12 (0) 345 678 9

  EMAIL

  info@company.com